A négy alap pillér

Innováció

Az emberi lehetőségek kiterjesztése

Az innováció során új kezelések kutatásával és fejlesztésével, valamint a meglévő gyógyszerformák még praktikusabb formába öntésével, például a folyadék- és a lágy gélkapszulák készítésével a betegek életminőségének javítására fókuszálunk.

Az innováció az IBSA számára napi feladatot jelent, minden tevékenysége központjában áll, és azon a brilliáns intuíción, hogy a meglévő terápiás megoldásokat még fejlettebb kezelőeszközzé alakítsa.

Célja új életet lehelni a tudományos kutatásban gyakran elfeledett szektorokba, a legmodernebb technológiákra fókuszálva, amelyekkel javítható a gyakran használt gyógyszerek hatóanyagainak biohasznosulása, és amelyekkel új, innovatív, még funkcionálisabb, a valódi igényeknek megfelelő és az emberek életminőségét jelentősen javító beadási rendszerek hozhatók létre.
Ez jelentős hatást gyakorolt az IBSA azon kutatási és fejlesztési tevékenységeinek kiterjesztésére, aminek segítségével a vállalat folyamatosan megújítja termékeit, illetve egy etikai felelősségvállalást is képvisel, amelynek alapján a vállalat folyamatosan újraalkotja az emberi lehetőségek és a betegekről való gondoskodás kiterjesztése iránti vágyban megnyilvánuló innovációs koncepcióját.