A négy alap pillér

Minőség

A legjobb terápiás megoldások a betegek számára

Az IBSA számára a minőség alapja a beteg számára legjobb megoldás, ezért a gyártás során olyan kimagasló szabványokat alkalmaz, amelyekkel mindig szem előtt tartható a betegek egészsége, és a betegek és az orvosok számára kiváló hatékonyságú, innovatív rendszerek biztosíthatók.

Az IBSA termékeit a természet inspirálja abban az értelemben, hogy az emberi szervezettel összhangban lettek kialakítva. Élettani modellek inspirálta élettani gyógyszerformák, amelyek a lehető legjobban imitálják az emberi szervek és szervrendszerek működését.
Az IBSA folyamatos törekvése a legmodernebb terápiás megoldások kifejlesztésére egy komplex folyamat jelképe, amelyben a minőség és az innováció az emberek egészségével való törődéssel azonos mértékben kap helyet,  hogy visszaadja az embereknek teljes értékű életüket, és a jövőre vonatkozó várakozásaikat. Ebben az értelemben az IBSA a gyakori használatra szolgáló terápiás megoldások legjobb formáját keresi, amelyeket a betegek együttműködésének  javítása érdekében tanulmányoz és hoz létre.
Egy betegekkel kezdődő és végződő körforgás, amelyben olyan praktikus gyógyszerformákat biztosítunk, amelyeket könnyű bevenni és gyorsan el lehet fogadni és össze vannak hangolva a betegek materiális és természetes szükségleteivel, ami által jobb életminőséget eredményeznek.