Termékek

Vénynélküli termékek, orvostechnikai eszközök, kozmetikumok

Készítmények különböző terápiás területekhez tartoznak:

LÉGZŐSZERVRENDSZER

Aliamare® 100 ml spray
(aeroszol izotóniás oldat tengervízzel és nátrium-hialuronáttal a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára (EP kártyára is kapható gyógyszertárakban)

Solmucol® 200 mg szopogató tabletta
20x (viszkózus nyák képződéssel járó légúti megbetegedésekben: hűlés, megfázás, influenza, valamint hörgő és arcüreggyulladás kiegészítő kezelése (VN)

FÁJDALOM ÉS GYULLADÁS

Flector® tapasz
140 mg gyógyszeres tapasz 2x, 5x és 10x (VN) fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, reumás panaszok enyhítésére szolgáló készítmény készítmény
www.flectortapasz.hu

Flector® gél
10 mg/g gél 60 g és 100 g (VN) gyulladásgátló és fájdalomcsillapító készítmény helyi kezelésre 

Flector® Dolo Rapid
25 mg lágy kapszula 20x (VN) fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a tüneteket fejfájás, fogfájás, menstruációs fájdalom, reumás fájdalom és izom fájdalom esetében
www.flectordolorapid.hu

Flector® extra gél
10 mg/g gél 60 g és 100 g fájdalom és gyulladás (VN) fájdalom és gyulladás helyi kezelésére
www.flectorextragel.hu

Flectorin tapasz
140 mg gyógyszeres tapasz 7x (VN) fájdalommal járó állapotok helyi tüneti kezelése ízületeket, izmok, ínak és ínszalagok esetében
www.flectorin.hu

BŐRGYÓGYÁSZAT

ialuset® spray 100ml
Bőr irritáció kezelésére javasolt. Napégés és nap okozta irritáció, fizikai égés, szél vagy hideg okozta bőrproblémára.
www.ialuset.hu

ialuset® gél 50 g
Bőr irritáció és kipirosodás kezelésére (pl. napégés, a szél hatására), vagy tetoválás-, borotválkozás-, és kozmetikai kezelés után.
www.ialuset.hu

ialuset® krém 100g
adagolós palackban
Kémiai vagy fizikai erredetű kisebesedés, hámlás kezelésére. Magas hialuronsav tartalma szerepet játszik a bőrsérülés szöveti regenerációjában; és a megfelelő mikrokörnyezet kialakításával a sebgyógyulás és újrahámosodás folyamatában. 
www.ialuset.hu

ialuset® plus krém 25 g
Hámosító és antimikrobás hatású krém fertőzött és égett seb kezelésére (pl: égés, horzsolás, szúrt-, vágott seb, gyermek balesetek, kisállatok okozta sérülés). Hialuronsav felgyorsítja a hámképződést. Az ezüst-szulfadiazin antibakteriális és gombaölő hatása védi a sebet a felülfertőződéstől.
​​​​​​​​​​​​​​www.ialuset.hu

ialuset® HL krém 25g
Kis és nagy molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz a sérült bőr kezelésére: nem fertőzött sebek, vágás, égés, lábszárfekély, berepedések a bőrön (pl. kéz), sipoly, felfekvés.

 

MOZGÁSSZERVRENDSZER

Sinovial® 1,6 %
32 mg/2 ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvostechnikai eszköz (CE)

Sinovial® HL 3,2%
2 ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvostechnikai eszköz (3,2% - 32 mg (H-HA) + 32 mg (L-HA) / 2 ml oldatban (CE))

UROLÓGIA

Ialuril® Prefill 50 ml, előre töltött fecskendőben
intravezikális instillációhoz  (steril nátrium-hialuronát (1,6% - 800 mg/50 ml), kondroitin- nátrium -szulfát (2% - 1 g/50 ml) és kálcium klorid (0,87%-440mg/50ml) oldat 50 ml előre töltött fecskendőben, Luer-Lock adapterrel és Ialuadapterrel.  Az orvostechnikai eszközt (CE) orvos alkalmazhatja, vagy megfelelő képzés után és orvosi ellenőrzés mellett ön-adagolható.