Products

OTC products

Non-prescription products, medical devices, cosmetics, dietary supplements:

LÉGZŐSZERVRENDSZER

Aliamare® 100 ml spray
(aeroszol izotóniás oldat tengervízzel és nátrium-hialuronáttal a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára (EP kártyára is kapható gyógyszertárakban)

Solmucol® 200 mg szopogató tabletta
20x (viszkózus nyák képződéssel járó légúti megbetegedésekben: hűlés, megfázás, influenza, valamint hörgő és arcüreggyulladás kiegészítő kezelése (VN)

FÁJDALOM ÉS GYULLADÁS

Flector® tapasz
140 mg gyógyszeres tapasz 2x, 5x és 10x (VN) fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, reumás panaszok enyhítésére szolgáló készítmény készítmény
www.flectortapasz.hu

Flector® gél
10 mg/g gél 60 g és 100 g (VN) gyulladásgátló és fájdalomcsillapító készítmény helyi kezelésre

Flector® Dolo Rapid
25 mg lágy kapszula 20x (VN) fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a tüneteket fejfájás, fogfájás, menstruációs fájdalom, reumás fájdalom és izom fájdalom esetében
www.flectordolorapid.hu

Flector® extra gél
10 mg/g gél 60 g és 100 g fájdalom és gyulladás (VN) fájdalom és gyulladás helyi kezelésére. Szójalecitin tartalma fokozza a hatóanyag bőrön át felszívódását, a klinikai tanulmányok összehasonlítása alapján a lecitin tartalmú gél hatékonyabb, mint a lecitin nélküli gél. 
www.flectorextragel.hu

Flectorin tapasz
140 mg gyógyszeres tapasz 7x (VN) Akut fájdalommal járó állapotok helyi tüneti kezelése ízületeket, izmok, ínak és ínszalagok esetében. Heparint tartalmazó tapasz 24 órás hatást biztosít.
www.flectorin.hu

BŐRGYÓGYÁSZAT

ialuset® spray 100ml
Bőr irritáció kezelésére javasolt. Napégés és nap okozta irritáció, fizikai égés, szél vagy hideg okozta bőrproblémára.
www.ialuset.hu

ialuset® gél 50 g
Bőr irritáció és kipirosodás kezelésére (pl. napégés, a szél hatására), vagy tetoválás-, borotválkozás-, és kozmetikai kezelés után.
www.ialuset.hu

ialuset® krém 100g
adagolós palackban
Kémiai vagy fizikai eredetű kisebesedés, hámlás  megelőzésére/kezelésére. (Pl.: pelenkakiütés, szél, hideg okozta bőrprobléma). Magas hialuronsav tartalmatámogatja a sebgyógyulást és az újrahámosodást nem fertőzött sebek esetén.  
www.ialuset.hu

ialuset® plus krém 25 g
Hámosító és antimikrobás hatású krém fertőzött és égett seb kezelésére (pl: égés, horzsolás, szúrt-, vágott seb, gyermek balesetek, kisállatok okozta sérülés). Hialuronsav felgyorsítja a hámképződést. Az ezüst-szulfadiazin antibakteriális és gombaölő hatása védi a sebet a felülfertőződéstől.
www.ialuset.hu

ialuset® HL krém 25g
Sérült bőr kezelésére, nehezen gyógyuló, nem fertőzött sebek hegesedési folyamatára. A kis és nagy molekulatömegű hialuronsavak hibrid komplexet képeznek, ami gyorsabb, heg nélküli seb gyógyulást biztosít.
www.ialuset.hu

MOZGÁSSZERVRENDSZER

Sinovial® 0,8%
16mg/2ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvosthchnikai eszköz (CE).

Sinovial® Forte (1,6%)
32 mg/2 ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvostechnikai eszköz (CE)

Sinovial® HL 3,2%
2 ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvostechnikai eszköz (3,2% - 32 mg (H-HA) + 32 mg (L-HA) / 2 ml oldatban (CE)) és 1 ml nátrium-hialuronát injekció ízületi viszkoszuplementációs orvostechnikai eszköz (3,2% - 16 mg (H-HA) + 16 mg (L-HA) / 1 ml oldatban (CE))

UROLÓGIA

Ialuril® Prefill 50 ml, előre töltött fecskendőben
intravezikális instillációhoz  (steril nátrium-hialuronát (1,6% - 800 mg/50 ml), kondroitin- nátrium -szulfát (2% - 1 g/50 ml) és kálcium klorid (0,87%-440mg/50ml) oldat 50 ml előre töltött fecskendőben, Luer-Lock adapterrel és Ialuadapterrel.  Az orvostechnikai eszközt (CE) orvos alkalmazhatja, vagy megfelelő képzés után és orvosi ellenőrzés mellett ön-adagolható.

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

FertiDuo® étrendkiegészítő lágykapszula 60x
Étrendkiegészítő férfiak számára, gondosan válogatott összetevőkkel. C-, E-, B12 vitamin, szerves Szelén és Glutation tartalmú 30 db nappali lágykapszula,  valamint Omega 3, Koenzim Q10, Cink, Folsav és Asztaxantin tartalmú 30 db éjszakai lágykapszula.

Syrel® 100 µg szerves szeléntartalmú étrend kiegészítő BIOPERINE®-nel
A Syrel® lágyzselatin kapszula szerves szelént tartalmaz, mely gyorsabb és teljesebb biohasznosulást biztosít a legalacsonyabb toxicitási kockázat mellett, így hosszú távú használatra is alkalmas. A hozzáadott BIOPERINE® növeli a szelén felszívódását a szervezetben. A szerves szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, erősíti az immunrendszert, szerepe van a sejtvédelemben, lassítja az öregedési folyamatokat, szükséges a haj és köröm növekedéshez, támogatja az agyműködést, jótékony hatással van a prosztata egészséges működésére.

Vitamin D3 2000NE lapka étrendkiegészítő
Az IBSA Vitamin D3 egy szájban oldódó lapka vitamin, kellemes narancs ízzel. Az innovatív Filmtec® technológiának köszönhetően gyorsan elolvad a nyelven. Extra szűz olívaolaj tartalma biztosítja a hatóanyag kiváló hasznosulását. Laktóz, glutén és GMO mentes.
www.dvitaminlapka.hu

Orvosi Esztétika

Profhilo® injekció
Nagy (H-HA) és kis (L-HA) molekulatömegű hialuronsav tartalmú. A bőr természetes vagy indukált bőregyenetlenségek korrekciójára, feltöltésére intradermálisan csak képzett szakorvos által alkalmazható.