A négy alap pillér

Ember

Az IBSA értékeinek középpontjában

Az IBSA Csoport értékeinek központjában elsődlegesen az ember helyezkedik el: a betegek és családjaik, az orvosok, a befektetők és az alkalmazottak. A Cég ember iránti elköteleződése felismerhető az összes dolgozója hozzáállásában, a kutató- és fejlesztő munkatársaktól kezdve az értékesítésben a termelési osztályon dolgozó munkatársáig.

Az embert állítva értékeinek középpontjába és elsődleges célként kezelve a fájdalom és a kellemetlenségek enyhítését, az IBSA a betegek emberi oldalát tartja szem előtt, energiáit és erőfeszítéseit azokra a területekre összpontosítva, amelyeken valódi előrelépés érhető el, minőségi megoldásokat nyújtva a sajátos élettani, kapcsolati és szociális igények kielégítésére.
Az IBSA kutatás iránti érdeklődését az egyes ember egyedisége iránti tisztelet táplálja. Egy bizonyos egészségi állapot miatti fizikai és mentális korlátok megfigyeléssel és közvetlen beszélgetéssel elért mély megértésének eredményeképpen képes a betegek számára a terápiás megoldásokat a legjobb formában nyújtani.

Ebben az összefüggésben az IBSA különösen büszke arra, hogy alkalmazottai őszintén azonosulnak a csoport értékeivel és az innováció küldetés tudatával. Emellett az orvosokkal való közvetlen kapcsolatot és a betegektől származó  információk megosztását az alapvető terápiás párbeszéd első lépésének tekinti.
E kulcsfontosságú fázis során a cél a betegségek élettani jellemzőinek megértése, aminek alapján innovatív terápiás megoldások fejleszthetők ki, ugyanakkor ezzel újraéled az orvosok és a betegek közötti elengedhetetlen bizalmi kapcsolat, mivel egyértelműen közvetíti a lehető legjobb ellátásnyújtása melletti elköteleződést.