Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat


A súlyosabb sebek és égési sérülések kezelésére helyileg alkalmazott gyógyszerek hialuronsavat (HA) tartalmaznak, egy a hegképződésben kulcsszerepet játszó biopolimert, amely az emberi szervezetben természetesen is előfordul.

Az IBSA olyan bőrgyógyászati termékcsaládot fejlesztett ki, amely igazolt hatékonyságú, szabadalmaztatott bio-fermentációs eljárással előállított, nagy tisztaságú hialuronsavat tartalmaz.

Az IBSA bőrgyógyászati termékei az alábbi gyógyszerformákban elérhetőek:

  • krém, amely a nem felülfertőződött sebek, égési sérülések, valamint a különböző eredetű fekélyek és műtéti sebek kezelésére javasolt.
  • ugyanez a gyógyszerforma elérhető HA és ezüst-szulfadiazin (egy hatékony antibakteriális molekula) szinergikus kombinációjában is. Ezen kombináció alkalmazása új terápiás lehetőségeket nyit a sebfelszín bakteriális kitettségének csökkentésére. 
  • gél formában a különböző eredetű (pl. szél, nap, hideg, izzadtság, borotválkozás, esztétikai kezelések, tetoválás okozta) bőrirritáció kezelésére javasolt.

Figyelmeztetés: A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvos-beteg kapcsolatot. A feltüntetett javallatok általános jellegűek, személyre szabott terápiát kizárólag kezelőorvosa rendelhet el.