Humán reprodukció

Humán reprodukció

A humán reprodukció, azaz az ember szaporodása talán az orvostudomány egyik legérzékenyebb területe, mivel a meddőség az emberiség történelmének egyik legfőbb gondja mind tudományos, mind társadalmi szempontból. A nehézségekkel járó fogantatás mindig súlyos problémát jelentett a pároknak világszerte.
A becslések szerint az európai és egyesült államok-beli párok 15%-ának, a kínai párok 12,5%-ának és a közép-keleti párok 10%-ának komoly és bonyolult küzdelem árán lehet csak gyermeke, ami egyúttal súlyos pszichológiai terhet is jelent számukra.
Az IBSA termékei ezen a területen innovatív és minőségi eszközöket kínálnak a kontrollált ovárium hiperstimulálásra (COS) és a luteális szak támogatására (LPS) a mesterséges megtermékenyítés (Artificial Reproductive Techniques, ART) során. 
Az IBSA az innovatív tisztítási eljárásnak köszönhetően számos olyan gyógyszerkészítményt fejlesztett ki, amelyek nagy tisztaságú humán gonadotropint (HP-FSH, HP-hMG, HP-hCG) tartalmaznak és a természetes izomerek széles választékát biztosítják, miközben a tisztaság legmagasabb fokát garantálják.

Az IBSA technológiájának köszönhetően elérhető egy új, szubkután alkalmazott progeszteron készítmény, amely alkalmas a luteális fázis támogatására a mesterséges megtermékenyítés során.
 

Figyelmeztetés: A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvos-beteg kapcsolatot. A feltüntetett javallatok általános jellegűek, személyre szabott terápiát kizárólag kezelőorvosa rendelhet el.