Ibsa Alapítvány Tudományos Kutatásra

IBSA Foundation for scientific research

2012-ben Lugánóban hozták létre az IBSA Tudományos Kutatás Alapítványát.  Az IBSA cégcsoport társadalmi felelősségvállalásának (CSR) legfontosabb pillére. Ez az alapítvány támogatja a tudományos kutatásokat, azok terjesztését oktatáson keresztül, a művészetet és tudományt, vagy kultúrát és egészséges életmód mozgalmakat.

Az IBSA hitvallása - tudatában van annak, hogy a társadalmi aktivitás és a kezelési utak kombinációja fontos - hogy a  kezeléseken túlmutató többlet előny megvalósuljon.

Az a víziója, hogy támogasson egy hozzáférhető tudományos kultúrát a tudományos kommunikációval, a nemzetközi hálózati tagsággal, és a kutatás támogatásával.

További kezdeményezések között az IBSA Alapítvány magas szinvonalú fórumokat hirdet meg nemzetközileg elismert tudósok bevonásával, és erőforrásokkal támogatja ösztöndíjak és tagságok létrehozását mind az alap- mind a klinikai kutatás különböző területén.


ibsafoundation.org

Ibsa Alapítvány A Gyerekekért

IBSA Foundation for children

Az Alapítvány Svájcban, Ticinoban, 30 fős napi gyermekmegőrzést üzemeltet (4 hónapostól 4 éves korú gyermekek számára), amit a saját dolgozói és a környéken lakó rászorulók vehetnek igénybe

nidoprimipassi.ch

Alapítvány Az Alkalmazottak Társadalombiztosítási Alapjára

fondazioni-previdenzaEN

Ez az alapítvány 1958-ban lett megalapítva, még jóval az előtt, hogy a svájci jog kötelezővé tette volna a nyugdíjalapot, azzal a céllal, hogy az IBSA alkalmazottaknak biztosítsák Svájcban. Ez a kiegészítő társadalombiztosítási szolgáltatás a svájci törvény által előírt társasági nyugdíjalapon felül, támogatja a munkavállalók pénzügyi helyzetét nyugdíjas korukban egészséggel kapcsolatos problémák esetében.